1/27/2013

Something about meOlen 21-vuotias intohimoisesti blogeja seuraava tyttö. Inspiroidun tyylikkäistä valokuvista, kauniista ihmisistä ja muodista. Pidän valokuvaamisesta paljon ja sitä onkin tullut harrastettua vaihtelevasti vuosien aikana. Ystäväpiiristäni löytyykin samanhenkisiä ihmisiä ja heidän kanssa onkin otettu aina silloin tällöin kunnon "kuvaussessioita". On älyttömän hauskaa jakaa omia ideoitaan ja kuulla myös toisten ideoita. Valitettavasti nykyään tuntuu, että aikaa on vähemmän ja tämä pikku harrastus on jäänyt pahasti taka-alalle. Oma kameranikin on ollut jo laittoman kauan käyttämättömänä!
Kuitenkin aina selaillessani tyylikkäitä blogeja, jotka ovat täynnä inspiroivia upeita kuvia, sitä haluaisi aina saman tien lähteä toteuttamaan omia ideoitaan...

Muutama ystäväni onkin bloggaillut jo pidemmän aikaa ja itseasiassa toisessa blogissa olin myös itsekkin mukana. Silloin tuntui että oma tyylini oli aika hakusessa, eikä minulla ollut vahvaa visiota siitä, millaisen haluaisin blogista tehdä. Minua myös hieman ahdisti jakaa asioita itsestäni blogissa, ehkä siksi etten tiennyt mitä siitä halusin. Nyt kuitenkin ajatusten kypsyessä olen halunnut jonkin kanavan johon jakaa näitä mielenkiinnon kohteitani. En ehkä edelleenkään ole täysin varma mihin suuntaan haluan tätä blogia viedä, mutta ehkä on ihan hyvä mennä fiiliksen mukaan. Lähinnä tämä on omaksi iloksi ja pieneksi harrastukseksi piristämään arkea. Sisältö tulee luultavasti olemaan hyvin kuvapainotteista, sillä niistähän minä pidän. Jos joku tänne siis eksyy, niin tervetuloa seuraamaan blogiani ja kommentoikaa rohkeasti! :)


Marianna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti