2/08/2013

Photos from my last weeks

Koneeni on tällä hetkellä huollossa, joten ajattelin tsekkailla hieman puhelimeni kuvatiedostoja. Sillä kun tulee napsittua suht paljon kuvia, kun on tietysti lähes aina mukana. Tässä hieman sekalaisia kuvia kuluneilta viikoilta...


Kuvia kuluneelta kouluviikolta korispeleistä, salitreeneistä ja curlingista.
Ja hieman hauskanpitoa opiskeluiden ohessa. Tuo kuvan mekko on muuten tilattu bubbleroomilta alunperin eräisiin häihin ja onkin yksi suosikeistani!
Joku eskimo päässyt kuvaan, taisi olla aika kylmä päivä... Keskellä ihana kissani Olli ja viimeinen kuva eräästä kuvaussessiosta muutama viikko takaperin ystäväni kanssa. :)

Mua harmittaa niin paljon, kun jouduin skippaamaan tällä viikolla yhden koulupäivän lääkärin takia. Meillä olisi nimittäin ollut tutustuminen erääseen elämysliikunnan yritykseen ja meidän luokkalaiset pääsi ajamaan moottorikelkoilla sekä mönkijöillä jäällä ja vaikka mitä muuta kivaa. Näin myöhemmin kuvia ja vaikutti kyllä hauskalta päivältä. Harmi että jäi itseltä väliin... Tuskin tulee nimittäin ihan heti itsekseen lähdettyä mihinkään vastaavaan, enkä ole edes koskaan päässyt ajamaan kumpaakaan noista!

1 kommentti:

  1. Kiva postaus!Varsinkin eskimo ja Olli ovat ihania :) Mulla on sulle haaste blogissani!

    VastaaPoista