2/15/2013

The 80's are back!

Jälleen yksi viikko koulua takana ja tästä alkoikin useamman viikon harjoittelujakso, joten kouluun ei tarvitsekaan hetkeen mennä. Itsehän siis koulua käydessä asun viikosta viisi päivää toisessa kaupungissa ja palaan aina viikonlopuiksi takaisin kotiin. Matkustelu ja tavaroiden raahaus on aika rassaavaa, mutta on siihenkin tottunut. Kohtahan tämä kaikki loppuu jos asiat menevät niin kuin pitää ja valmistun keväällä.

Tässä hieman kuvia kuluneelta viikolta.


Eli mihin otsikko viittaa, niin meillä oli loppu viikosta koulussa hiihtokisat ja teemana toimi 80-luku. Se näkyi siis tyylissä, sillä varusteet saivat kuitenkin olla nykyaikaa, haha. Eli kuten kuvissa näkyy niin ihanan värikästä jengiä! Teema toi kyllä hyvää kevennystä kisoihin.


Toissa päivänä hiihtokurssiimme kuulunut hiihtoretki ja lämmittelyt laavulla.


Opiskelua kahvin voimalla. Kävin tekemässä itselleni InBody kehonkoostumusmittauksen ennen harjoitteluun lähtöä ja mielenkiinnosta nähdä tämän hetkinen tilanne, sillä olen syksystä asti sairastellut epäsäännöllisen säännöllisesti ja joulun alla jouduin pitämään taukoa liikunnasta kokonaan. Saliharjoittelu on jäänyt aika minimiin, mutta onneksi kaikki näyttää vielä ihan hyvältä. Toivotaan että sairastelut alkaa olla nyt selätetty ja treenitkin alkaisi taas kulkea entiseen malliin. :)

Kävin vihdoin ja viimein ottamassa kauan harkinnassa olleet ripsienpidennykset. Ihanathan ne ovat ja niin helpot. Ei tarvitse treenaillessa pelätä onko ripsarit poskilla. Kyllä, olen tyytyväinen!

Ja vihdoin uusi koneenikin saapui, sillä vanha hajosi. Onneksi kovalevyltä saatiin siirrettyä kaikki tiedostot tähän uuteen koneeseen, joten kaikki kuvat ja kouluhommat oli tallessa, jee! Kyllä voin kertoa että hieman hätäännyin siinä vaiheessa, kun koneeni lakkasi toimimasta ilman mitään syytä. Sieltä kun yleensä löytyy nykyään aika moni asia tallennettuna tiedostoihin ja enhän mä fiksuna tyttönä tietenkään ollut tallentanut niitä mihinkään muualle, kuten esimerkiksi muistitikulle. No onneksi tästä selvittiin pelkällä säikähdyksellä ja osaan olla jatkossa järkevämpi (ainakin toivottavasti).

 Kuvaa söpöistä ystävänpäiväleivoksista, joita saatiin koulussa. :)

Tosi kiva päästä viettämään taas muutama viikko aloillaan harjoittelun merkeissä ja pieni breikki koulustakin tekee hyvää. Nyt voi rauhassa alkaa kirjoitella sitä opparia, joka kummittelee mua koko ajan. Ensin ajattelin kuitenkin ottaa vähän rennommin, nimittäin reilun viikon päästä lähden lomailemaan Floridan auringon alle, nimittäin Miamiin! Tätä on odotettu!! Woohoo! :)


Mukavaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti