4/25/2013

YLLÄS

Pahoitteluni hetken hiljaiselostani täällä blogin puolella. Valmistumisen lähestyessä hommatkin lisääntyy ja aikaa on vähemmän. Jotain vaihtelua ja virkistystä saatiin kuitenkin opiskelujen keskelle, nimittäin viime viikko oltiin luokkamme kanssa Ylläksellä laskettelemassa. Reissu kuuluu siis opintoihimme, eli käymme läpi eri alppilajit. Mukana oli siis telemarkit, sukset ja lauta. Tässä pientä kuvasaldoa reissusta.

Lähtöpäivän tunnelmia! 13 tunnin bussimatka aluillaan...Päästiin nauttimaan upeista maisemista! After skitä unohtamatta ;)


Kelit vaihtelivat reissun aikana jonkun verran. Alku viikosta saatiin nauttia kirkkaasta ja aurinkoisesta säästä, mutta loppua kohden sää huononi. Toisina päivinä näkyvyys oli erittäin huono ja laskeminen sekä  opetus aika haastavaa, mutta näistäkin päivistä selvittiin kunnialla!Reissu oli kokonaisuudessaan aivan mahtava ja jää varmasti päällimäisenä mieleen koko opiskeluajalta! Reissusta upean teki tietysti ammattitaitoiset opettajat ja meidän koko porukka.
 Iso kiitos kaikille!

Itse olen lasketellut aikaisemmin suksilla sekä laudalla vaihtelevasti, mutta en ole koskaan saanut oikeastaa mitään kunnon opetusta. Tällä reissulla saatiin joka päivä viisi tuntia opetusta jokaisella välineellä ja omat laskutaidot kehittyivät todella paljon. En ollut lasketellut pariin vuoteen ollenkaan ja jotenkin mielessäni olin ajatellut sen tylsäksi, enkä saanut koskaan enää aikaiseksi lähteä. Ehkä myös siksi, että aiemmin tuli lasketeltua niin mitättömissä rinteissä, eikä oikeasta tekniikastakaan ollut tietoa. Tämän reissu sytytti ainakin minussa pienen kipinän ja haluan todella tehdä tästä itselleni pysyvän harrastuksen. Yksi kunnon laskettelureissu vuoteen olisi paikallaan! Kunnon opetuksessa sai laskemisestakin paljon enemmän irti, joten suosittelen ottamaan tunteja jos laskeminen oikeasti kiinnostaa. Ihan huippu kokemus!

Nyt vielä viimeiset tehtävät ja oppari pakettiin, niin voidaan hyvillä mielin odotella toukokuun loppua! :)

Last week we were skiing with our class at Ylläs. The trip was amazing and we had so much fun! I will definitely go to skiing next winter. I loved it!


2 kommenttia:

  1. Huippua!! Ja ihania kuvia, tosi kiva toi kuva missä ninnu on! Tonne vielä joskus hyväl porukalla uudestaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin huippua!! Ja todellakin hyvä jengi vaan kasaan ja menoks! ;)

      Poista