5/05/2013

Satama

Hei ja hyvää sunnuntaita. Ulkona sataa ja on harmaata, eli täydellinen päivä naputella opparia. Mä päätin kuitenkin väsätä pienen postauksen, ettei tämä blogi vetäytyisi liian hiljaiseksi. Täytyy myöntää, että tämä kevät on ollut todella kiireinen, eikä hirveästi ole ehtinyt uhrata aikaa uusille asuille tai kuvaussessioille. Harmittaa itseäkin, miten harvakseltaan on tullut postailtua lähiaikoina, mutta välillä se aika vain tuntuu menevän kaikkeen muuhun. Mutta lupaan että tämä asia muuttuu pian! :)

Mulla on ollut paljon stressin aiheita nyt lähiaikoina, kuten tottakai valmistuminen ja kaikkien kouluhommien ajallaan valmiiksi saaminen, mutta myös kesätyöt! Tällä viikolla kuitenkin vihdoin asia varmistui ja duunia on tiedossa. Mulla on vielä kaikki suunnitelmat opintojen jälkeen auki, mutta katsotaan mitä tässä keksii.

Tässä kuvia eräältä ihanan lämpimältä kevätpäivältä, jolloin vietimme ystäväni kanssa täydellisen vapaapäivän auringosta ja raikkaasta ulkoilmasta nauttien tietenkin hyvässä seurassa. Näistä kuvista se lämpö ei ehkä ihan vielä välity, mutta onneksi tässä mennään kokoajan kohti lämpimämpiä päiviä. ;)
Nyt jos kävisin taas kirjoittamisen kimppuun, niin ehkä saisin jotain aikaiseksikin!

Mukavaa sunnuntaita kaikille!


Sunglasses - Lindex
Scarf - H&M
Jacket - Vila
Knit - H&M
Jeans - BikBok
Shoes - Converse


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti