7/30/2013

SUMMER SOUND FESTIVAL 2013 // THE CRAZIEST WEEKEND BEHIND

Huh huh, upeat kolme päivää Helsingissä takana!!
Väsynyt mutta onnellinen tyttö on palautunut vihdoin maanpinnalle ja normaaliin arkeen..
Noh, pikku hiljaa..
Sain valmistumislahjaksi kolmen päivän lipun Summer Sound festareille, enkä olisi parempaa lahjaa osannut toivoakkaan! Tämä lippu mahdollisti sanoinkuvaamattoman upean viikonlopun ystävien, hyvän musiikin ja parhaan meiningin merkeissä!!


En ole koskaan ollut festareilla kävijä -tyyppiä, mutta summer soundit ovat toimineet poikkeuksena. Ja mielestäni kyse on aivan oman luokan festareista. On aivan mahtavaa kokoontua kuuntelemaan upeita esiintyjiä yhdessä muiden kanssa ja päästä jakamaan se mahtava energinen fiilis, joka festareilla tarttuu aivan varmasti! Niin siistiä, kun sadat muut ihmiset fiilistelevät täysillä samaa kuin sinä ja musiikin soidessa fiilistely todellakin on sallittua! Olin itse paikalla myös viime vuonna ja selvää oli, että tänä vuonna sama uusiksi. Ehdottomasti kesän odotetuin ja upein viikonloppu takana!
Kolmen päivän festarit  huipentuivat omaan ja varmaan aika monen muunkin suosikki esiintyjään, nimittäin Tiestoon. Jälleen kerran upea veto ja meininki. Tiesto todellakin räjäytti koko hallin ja kruunasi upeat festarit setillään. Huikea! Kaksi tuntia kului kuin siivillä. ;)

Iso kiitos ihanille ystävilleni kuluneesta viikonlopusta!
Teitte tästä tytöstä ehkä maailman onnellisimman. ;)

Jos et tänä vuonna ollut mukana festareilla ja olet konemusiikin ystävä, niin suosittelen ehdottomasti ensi vuonna liittymistä näihin bileisiin!

Mukavaa viikkoa kaikille! :)

2 kommenttia:

  1. kenen kanssa olit tuolla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin kolmen ystäväni kanssa, joilta sain lipun lahjaksi. :)

      Poista