8/13/2013

SWISS WHITENING FROM SWISS CLINIC


Tilasin tämän hampaiden valkaisu setin swiss cliniciltä. Setti on ensimmäiseni, enkä ole aiemmin hampaitani valkaissut. Kuitenkin kovana kahvin ystävänä hampaani ovat viime vuosina hieman värjääntyneet ja olen halunnut kokeilla hampaiden valkaisua jo jonkin aikaa. Olin kuullut sitä sun tätä erilaisista liuskoista ja laser-valkaisuista, mutta ammattilaisen tekemät valkaisut ovat kuitenkin omalle budjetilleni liian hintavia, sillä eivät hampaani erityisen keltaiset ole. Pieni sävymuutos kotivalkaisun avulla kuitenkin houkutteli.

Viime viikolla bongasin tämän setin eräästä blogista ja menin sivuille tutkimaan tuotetta tarkemmin. En ollut aiemmin tästä kuullut, mutta niin sivut, kuin blogikin vaikuttivat luotettaville. Setti maksaa normaalisti 199,-, mutta nyt se oli 69 euron hintaan. Päätin tilata tuotteen loppu viikosta ja se saapui kotiini jo eilen. Sähköpostiin tuli nopeasti tilauksen jälkeen vahvistus ja lasku. Eli homma toimi mielestäni erittäin hyvin.

Tuote sisälsi kolme muottia, suojarasian sekä ruiskun, jossa valkaisuainetta on. Muotit muotoillaan omaan suuhun sopiviksi kuuman veden avulla. Valkaisuainetta tulee käyttää kuuriluontoisesti noin 1-2 viikon ajan kerran päivässä 30-50 min ajan. Swiss clinicin nettisivuilta löytyy myös vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Sieltä löysin vastaukset myös itseäni mietityttäneisiin kysymyksiin.

Tulen kertomaan myöhemmin kokemuksiani tuotteesta, sen toimivuudesta ja tietysti tuloksista. Joten jos kiinnostaa, stay tuned! ;)


1 kommentti:

  1. miten on valkaisukokemus sujunut... kovasti odottelen kuulla mitä tykkäät, kun itsekin ajattelin tilata tuon paketin :) -Nanna-

    VastaaPoista