8/03/2013

WEEKEND I'M SO GLAD YOU CAME

Olin koko viikon hirveässä flunssassa ja mitä onnellisin viikonlopun alkaessa. Valitettavasti jouduin jättämään kuitenkin perjantai-illan ohjelmassa olleen illanvieton ala-asteen luokkamme kanssa välistä, vaikka olin sitä niin kovin odottanut! Joitakin en ole nimittäin nähnyt vuosiin! Typerä flunssa, buu!

Perjantai-iltana nukkumaan mennessä olo oli kauhea ja pelkäsin etten saisi nukutuksi. Toisin kuitenkin kävi ja heräsin lauantai aamuna tämän söpöliinin seurassa. Ulkona näytti olevan ihana ilma ja olokin oli jo parempi, joten päätin lähteä käymään kaupungilla. Vaatteet niskaan ja menoksi!


Samaisella reissulla kävin myös nappaamassa H&M:ltä kyseisen mustan laukun. Olin katsellut laukkua jo aikaisemmin, mutten jostain syystä sitä silloin ostanut. Laukku jäi kuitenkin kummittelemaan mieleeni ja tänään päätin käydä sen hakemassa. Mentyäni myymälään, laukkuja ei enää näkynyt missään. Mietin, että tyhmä minä, miksi en voinut ostaa sitä jo silloin aikaisemmin?! Kuitenkin juuri kun olin kävelemässä ulos liikkeestä, näin yksinäisen mustan laukun vaatteiden seassa. No siellähän se kyseinen laukku lojui ja varmaankin vielä viimeinen kappale. No nyt se on uudella onnellisella omistajallaan. Laukku on mielestäni kaikessa yksinkertaisuudessaan juuri täydellinen. Siisti, tilava, tyylikäs ja menee niin asun kuin asun kanssa.

Ja mitä vielä? No ihana ystäväni kiikutti minulle sen kyseisen lippiksen, josta pari postausta takaperin puhuin. Näitä kun ei ole kotikaupungissani paljoa näkynyt... Tämä löytyi stadiumista!


 Viikolla kävin täydentämässä myös meikkivarastoani. Uusi meikkivoide Make Up Storelta, sekä sen levitykseen soveltuva sivellin. Uusina tuttavuuksina Bik Bokin meikkejä. Mukaan lähti nude huulipuna sekä voidemainen poski/huulipuna. Tuo poskipuna on itselleni liian vaalea, mutta huuliin se toimii erittäin hyvin.

Tässä hieman kuulumisia kuluneilta päiviltä.
Nyt painun nukkumaan ja mikä ihaninta, huomenna saa nukkua pitkään!

Rentoa sunnuntaita kaikille! :)1 kommentti: