9/16/2013

Swiss Whitening käyttökokemukset!


Olin pitkään miettinyt hampaidenvalkaisusetin tilaamista ja muutamia vaihtoehtoja olin selaillut ja miettinyt. Tilaaminen kuitenkin unohtui, kun juuri itselleni sopivaa settiä ei tullut vastaan. Eräänä päivänä kuitenkin selatessani internetin ihmeellistä maailmaa, törmäsin tähän swiss clinicin valkaisupakettiin, joka vaikutti erittäin hyvältä. Luin tuotteesta muutamia arvosteluja ja tuote tosiaan vaikutti hyvältä, joten tilaukseenhan se lähti. 
Tuote saapui kotiini todella nopeasti ja laskutus sujui erittäin helposti. Ainoana miinuksena mielestäni oli puutteellinen ohjeistus tuotteelle. Tuotteen mukana ei tullut minkäänlaista ohjepaperia, vaan pienet ohjeet kuvilla varustettuina löytyivät paketin takaa. Swiss clinicin nettisivuilta kuitenkin löytyi usein kysyttyjä kysymyksiä, joista löytyi vastauksia myös itseäni askarruttaviin kysymyksiin.

Paketin mukana tuli siis ruisku, jossa oli valkaisuaine, kolme muotoiltavaa muottia sekä säilytysrasia. Muotit muotoiltiin omaan suuhun sopiviksi kuuman veden avulla, joka sujui helposti. Sitten annosteltiin ainetta muottiin ja muotit suuhun max. 50 minuutiksi. Alkuun muotit tuntuivat oudolta suussa, mutta pikku hiljaa siihen tottui. Olin lukenut kokemuksia hampaidenvalkaisuaineista ja niiden aiheuttamasta vihlonnasta. Itseäni tämä tuote ei kuitenkaan vihlonut kertaakaan. Aine oli todella hellävarainen ainakin omille hampailleni. Pidin kuitenkin muotteja joka kerta sen maksimi ajan, eli 50 minuuttia.

No sitten se tuotteen toimivuus. 
Hoidon aikana suositeltiin välttämään värjääviä ruokia ja juomia, kuten kahvia ja teetä, parhaimman tuloksen saavuttamiseksi. Itse en kuitenkaan kyennyt kahvista luopumaan, joten join kahvia normaalisti hoidon aikana. Alkuun en itse huomannut kovinkaan suurta muutosta hampaissa, mutta useamman päivän käytön jälkeen huomasin hampaiden vaalentuneen. Varsinkin punaista huulipunaa käyttäessä hampaiden väri korostuu, jolloin huomasin selkeästi hampaiden sävyn muuttuneen valkoisemmaksi. Itselläni ei ole luonnostaankaan kovin keltaiset hampaat, joten muutos oli melko pientä. Kuitenkin esimerkiksi kulmahampaani ovat hieman enemmän värjäytyneemmät, kuin esimerkiksi etuhampaani, jolloin sävyeron huomaa. Tälläistä tuskin tämä tuote täysin korjaa, vaan silloin toimivin keino on mennä ammattilaiselle valkaisemaan hampaat. Mutta jos haluaa luonnollista vaaleutta hampaisiin ja tarvitsee vain vähän freesimpää lookkia, niin voin lämpimästi suositella tätä tuotetta. Aivan ammattilaisen tekemään hampaidenvalkaisuun se ei kuitenkaan yllä, mutta mielestäni hinta-laatu-suhde  tässä tuotteessa oli kohdillaan. Myös isona plussana mainittakoon se, että tuote säilyy kylmässä säilytettynä 12 kuukautta, joten tuotetta riittää pitkään ja hoidon voi uusia  taas myöhemmin.

Mielestäni tuote oli sitä mitä swiss clinic siitä lupailikin. Eli turvallinen hampaidenvalkaisusetti kotiin. Tuote vaikutti laadukkaalta, sekä asiakaspalvelu toimi hyvin. Eli jos haluat kauniit luonnollisen valkoiset hampaat kotikonstein, niin voin suositella tätä kyseistä tuotetta mielelläni! :)

Jos jotain kysyttävää tuotteesta vielä heräsi, niin kysymyksiä vain kehiin!

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti