10/03/2013

KUULUMISIA JA OMA UUSI KOTI

Tämä syksy tuntuu menevän ohitse hetkessä. Niin paljon uusia asioita ja muutoksia, jotka pitävät kiireisenä. Nyt vihdoinkin asiat alkavat loksahdella paikoilleen ja arki tasaantua. Yksi asia josta olen eniten fiiliksissä tällä hetkellä, on oma uusi koti. Muutto tehtiin lauantaina ja en voisi tyytyväisempi olla! Asunnon kanssa kävi aivan mielettömän hyvä tuuri ja tässä sitä nyt viihdytään toivottavasti mahdollisimman pitkään. :) Tämä on oikeastaan ensimmäinen virallinen oma asuntoni, sillä ennen tätä jaoin asunnon kämppikseni kanssa. On mahtavaa, kun voi itse päättää aivan kaikesta kotiin liittyvästä. I feel happy! :) Sisustus ideoita pyörii päässä jatkuvasti! Niitä toteuttelemaan sitten pikku hiljaa ja niitä tulen myös jakamaan täällä blogissakin. :)

Mietin, että voisin kertailla vähän syksyä kuvien muodossa ja ajattelin aloittaa syntymäpäivistäni, joita vietettiin hyvien ystävieni kanssa yhdessä täällä Helsingissä. Syntymäpäivät olivat onnistuneet ja iso kiitos ihanille ystävilleni, jotka olivat järkänneet kyseisen päivän. :)
Mustan mekon löysin mangosta, jolle tulee varmasti käyttöä muissakin vähän siistimmissä juhlissa.Sitten vähän kuvia arkityylistäni, joka selkeästi on tällä hetkellä hyvin tumman puhuvaa.. Pidän erittäin paljon uusista bootseistani, jotka löysin dinskosta. Karvaliivi on ollut myös erittäin ahkerassa käytössä lämmikkeenä takkien alla.Ja vihdoin löysin pitkään etsimäni talvitakin Zarasta. Musta villakangastakki kultaisilla napeilla. Kaikessa yksinkertaisuudessaan mielestäni erittäin tyylikäs. Me likes!Itse olen kynttilöiden suurkuluttaja ja niitä on tullut hamstrattua uuteen kotiin ihan kiitettävästi. Kävin ostamassa myös muutaman lasikulhon ja koristekiviä. Mielestäni tämä combo toimii erittäin hyvin! Löysin myös ihanan vanilja-tuoksukynttilän pentikistä. I love it! Kylpyhuoneeseen kävin ostamassa käsi- ja kasvopyyhkeet Gantilta. Ihanan pehmeää materiaalia, eivätkä olleet kuin kympin kappale. :)Jotain mitä ikävöin muuttoni jälkeen... Rakkaita kissojani, jotka jäivät vanhempieni luo... :( Kaukaisissa haaveissani haaveilen omasta kissasta, mutta se ei ole ehkä ajankohtaista vielä. Nuo ovat vain ehkä maailman ihanimpia lemmikkejä! <3Tällä hetkellä olen erittäin tyytyväinen kaikkiin muutoksiin elämässäni. Uusi kaupunki, uusi elämä, työ ja ihmiset. Nyt kova työ omien unelmien eteen alkaa! Enää taivas on rajana! ;)Ihanaa loppuviikkoa kaikille!2 kommenttia: