10/27/2013

HOME

Vihdoin kotini alkaa näyttämään jo kodilta. Sisustusprojekti etenee pikku hiljaa ja alan pitää tästä asunnosta yhä enemmän. Ihanaa kun saa sisustaa asunnon juuri niin oman näköiseksi kuin haluaa. Itse suosin maanläheisiä värejä, kuten vaaleaa, beigeä ja ruskeaa. Rauhallista ja hillittyä, kuten kuvista ehkä hieman näkyy. Nyt viikonloppuna sain sohvan asuntooni, johon olen todella tyytyväinen. Väriltään sohva ei ole ehkä käytännöllisin ratkaisu, mutta vaalea on silti aina tyylikäs ja siihen on helppo yhdistellä eri värejä tyynyin ja viltein. Nyt pientä sneak peakia kuvien muodossa. Jatkossa luvassa vielä lisää sisustusaiheisia postauksia.
Viikonloppu kului vapaita viettäen ja sain ystäväni luokseni kylään. Ihanan rentouttava viikonloppu takana, vaikka säät eivät tällä kertaa suosineet. Saatiin kuvattua myös tummanpuhuva päivän asunikin. Huivi on uusi löytö gina tricotista, josta on tullut heti suosikkini. Huivi on ihanan pehmeää kangasta, lämmin ja muhkea. Juuri täydellinen viileämmille ilmoille. 


Työni ja tiukan aikataulun suhteen en ole ehtinyt paljoa liikkumaan lähiaikoina, joka on minunlaiselleni ikiliikkujalle iso pala sulateltavaksi. Etsinnässä on tällä hetkellä sopiva kuntosali omiin treeneihin, mutta vielä ei ole sopivaa löytynyt. Itse en haluaisi sitoutua mihinkään kuntosaliin pidemmäksi aikaa, kuten esimerkiksi vuodeksi, sillä se on itselleni aivan liian pitkä aika. Vinkkejä siis hyvistä kuntosaleista pääkaupunkiseudulla ilman sitoutumis/jäsenyys pakkoa otetaan vastaan!

Energistä alkavaa viikkoa kaikille! :)

Huivi - Gina Tricot
Takki - Zara
Laukku - H&M
Housut - Object
Kengät - DinsKo


5 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että kotona alkaa näyttää kodilta. Minä juuri manailin, kun meillä niin kesken vielä kaikki. Mutta ehkä sitten kymmen vuoden kuluttua... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kai se sisustaminen on aika ikuinen projekti... :)

   Poista
 2. Aivan ihana huivi! :) Ja tuolla uudemmassa postauksessa ihana kissa, hyvin samankaltaisen näköinen tuosta profiilista ainakin kuin meidän neiti :)

  Muutenkin sun blogi vaikuttaa tosi kivalta!:)

  VastaaPoista