3/02/2013

Greetings from Florida

Hello! Vihdoin pääsin päivittämään hieman reissun kuulumisia. Täällä on ollut todella ihanaa ja irtiotto arjesta on onnistunut täydellisesti. Vasta täällä huomasi kuinka loman tarpeessa olen ollut ja miten todellista välimatkaa siihen perus arkeen on tarvinnut. En ollut reissannut vähään aikaan ja tätä on kaivannut.
Loman aloitimme Westonissa, joka on vajaan tunnin ajomatkan päässä Miami Beachista. Ensimmäisinä päivinä pääsimme nauttimaan auringosta, mutta viiime päivät ovat olleet hieman viileämpiä.
Tällä hetkellä ollaan Miami Beachilla ystäväni kanssa ja ollaan majoituttu erääseen hostelliin, jossa on asukkaita ympäri maailmaa. Kokemus tämäkin ja kiinnostavaa päästä tutustumaan erilaisten ihmisten kanssa!

Tässä hieman kuvia lomamme ensimmäisiltä päiviltä.

 Ensimmäisen päivän aamupalat partsilla.
 Auringosta nauttimista poolilla.
 Shoppailua Victoria's Secretilla.
Westonin maisemaa.

Mulla olisi ollut vielä paljon kuvia puhelimessani, mutta niiden lisääminen puhelimeni kautta ei onnistunut sekä piuhan olin jättänyt kotiin. Käytiin pari päivää sitten katsomassa Florida Panthersin ja Buffalo Sabresin peliä bb&t centerillä. Upea kokemus ja mikä tunnelma hallissa! Suosittelen ehdottomasti jos jääkiekko yhtään kiinnostaa.

Pian joogaamaan ja siitä sitten kiertelemään Miami beachia. Myöhemmin lisää kuvia tiedossa.
Stay tuned! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti