5/27/2013

Finally graduated!

Nyt se on virallista: mä valmistuin!!! Aivan mahtava fiilis ja olen niin onnellinen, että sitä on vaikea edes sanoin kuvailla. Se fiilis, kun vihdoin koulu on ohi ja kaikki ovet avoinna. Periaatteessa on mahdollisuus tehdä mitä vaan ja kaikki on vaan musta itsestä kiinni. Ihan huikea fiilis!!

Palataan kuitenkin päivissä hieman taaksepäin, nimittäin nämä viimeset viikothan on ollut yhtä kiirettä ja tapahtuma täyteistä koko ajan... Meidän koulussa on ollut joka vuosi tapana, että valmistuvat opiskelijat järjestävät koko koululle gaalan, jossa he valitsemallaan tavalla käyvät läpi omaa opiskeluaikaansa koulussa. Yleensä gaala sisältää erilaisia esityksiä, näytelmiä ja juontoa. Tänä vuonna pääsin itse toimimaan juontajana ja seuraamaan aivan huikeita esityksiä. Gaalamme onnistui todella hyvin ja siitä saatin paljon kiitosta niin opettajilta, kuin oppilailtakin. 


Tuntuu, että nämä viimeiset päivät on ollut yhtä juhlaa, mutta ehkä se on ollutkin ihan ansaittua. Tässä välissä ehdittiin käydä myös Helsingissä tutustumassa urheilumuseoon, joka kuului erääseen kurssiimme.

Tortsaina saatiin opinnäytetyöt vihdoin kansiin ja tottakai tätä oli myös juhlistettava. Kovan työn tulos vihdoin valmiina käsissä ja fiilis mitä parhain!Viimeistä iltaa vietettiin yhdessä tyttöjen kanssa ja muisteltiin kuluneita vuosia koulussa ja sen ulkopuolella. Jos mulle jotain näistä vuosista käsiin jäi, niin ainakin nämä ihan huiput typyt ja ihan huikeita muistoja! <3Seuraavana päivänä saatiin todistukset ja valmistuttiin.
Itse ajoin kotiin juhlistamaan tätä ystävieni kanssa ja ilta oli aivan mahtava.Lauantaina juhlistettiin vielä ystäväni kanssa, joka ei päässyt perjantaina kuvioihin mukaan. Tämäkin ilta oli mitä loistavin ja luulen, ettei tällä fiiliksellä oikein mikään voi mennä huonosti.
Koko tämä viikko on ollut aikamoista juoksemista siellä täällä ja on sattunut ja tapahtunut vaikka mitä. Tuntuu että vielä on ehkä vaikea käsittää mitä tässä on tapahtunut eikä kouluun enää tosiaan tarvitse lähteä... Huhhuh... Mulla on onneksi nyt vapaata ja ehdin vähän järjestellä asioita ja hengähtää hetkeksi. Ja mikä parasta, pääsen nauttimaan kesästä! Ihanaa!Tässä siis mun viime päiviä ja aika hiljaisia ollaan täällä blogin puolella oltu, mutta nyt sitä aikaa on ja tulee olemaan! Jes! :)

Ja tässä sitä nyt ollaan, juuri valmistunut liikuntaneuvoja!
Nyt yritän pikku hiljaa sisäistää tämän kaiken ja alan miettiä ihan uusia kuvioita tulevaisuudelle.

Lämpimästi onnea myös muille valmistuneille ja aivan ihanaa kesää!
Nyt nautitaan!

- Marianna

I graduated last friday and here you can see pictures of my last days. Mostly i've been celebrating with my friends and now I'm just so happy!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti