5/06/2013

VAPPU

Ajattelin laittaa tänne muutaman kuvan vapusta. Kuvat ovat tietysti niitä perus kännykkäkuvia vaikka järkkäri kyllä oli reissussa mukana. Jostain syystä sitä ei kuitenkaan tullut käytettyä kertaakaan... No mutta eikös se niin mene, että kun tarpeeksi hauskaa on niin kuvailukin unohtuu. Sovitaan tällä kertaa niin.
Me vietettiin vappua Helsingissä ystävien kanssa. Onnistunut vappu kaikin puolin ja saatiin nauttia vielä ihanista keleistäkin. Tiistaina hämmästeltiin ihmispaljoutta keskustassa kierrellen ja illalla suunnattiin baariin tanssimaan. Hauska ilta, eikä mennyt edes liian pitkäksi.Keskiviikkona lähdettiin aika monen muun tavoin kaivariin piknikille nauttimaan auringosta.
Jälleen kerran oli ihanaa viettää aikaa hyvien ystävien kanssa. Keskiviikko iltana jouduttiin kuitenkin jo ajamaan pois Helsingistä, sillä loppu viikko oli vielä koulua. Niin mielellään kun tuonne olisi jäänytkin.

Vappun kunniaksi uskaltauduin myös kokeilemaan ensimmäistä kertaa kiharoita näihin lyhyempiin hiuksiin ja mielestäni niistä tuli yllättävän kivat! Olin hieman ennakkoluuloinen alkuun ja kehittelin päässäni mielikuvia mahdollisimman mummomaisesta lookista, mutta kivasti kiharat luonnistuivat suoristusraudallakin. Tuntuu että tykkään tästä lyhyemmästä mallista kokoajan vain enemmän!


Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! :)2 kommenttia:

  1. Tosi upeat kiharat, sopii sun hiuksiin ihanasti :) Pitäisköhän sitä itsekin uskaltautua kokeilemaan kihartamista, vähän oon arastellut sitä näin lyhyeen hiustyyliin... mutta hyvältähän tuo näyttää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Juu rohkeasti vain kokeilemaan! Itse ihastuin noihin täysin. :)

      Poista