6/10/2013

FEELING GOOD

Viikonloppu meni nopeasti, sillä ohjelmaa riitti joka päivälle. Perjantaina kävin äitini kanssa syömässä ja vietimme laadukasta äiti-tytär-aikaa. Nautittiin hyvästä ruoasta ja viinistä, sekä vaihdettiin kuulumisia ajan kanssa. Lauantaina lähdettiin käymään taidekeskus Salmelan avajaisissa, jossa tuttumme maalaukset olivat näyttelyssä. Ilma helli jälleen kerran ja koko päivä saatiin nauttia auringosta ja lämmöstä. En ollut aikaisemmin käynyt kyseisessä paikassa, mutta paikka oli todella kaunis ja mielestäni upeille taideteoksille juuri täydellinen.



Sunnuntaina olimme sopineet ystävieni kanssa brunssin. Teimme yhdessä tarjoilut ja nautimme brunssista ajan kanssa. Oli ihanaa nähdä taas ystäviä ja viettää heidän kanssaan kiiretöntä aikaa. Tämä oli ensimmäinen brunssimme ja minusta se oli ihana tapa viettää sunnuntaipäivää hyvässä seurassa, joten tuskin jää viimeiseksi.



Viikon pyrin taas liikkumaan säännöllisesti ja syömään hyvin. Lomalla on ehkä parasta treenata, kun on pelkästään aikaa ja voi itse määritellä omat aikataulunsa. Salilla treenasin kolmesti ja aerobisena tuli lenkkeilyä, rullaluistelua ja pyöräilyä.


Säännöllisen liikunnan, riittävän levon ja monipuolisen ruokavalion vaikutukset huomaa kehossa ja omassa hyvinvoinnissa todella nopeasti. Kevään ollessa todella stressin täyteistä aikaa, en ehtinyt enkä jaksanut liikkua koulun lisäksi paljoa ja oma treenaaminen jäi todella vähäiseksi. Ruokavaliokin oli mitä oli ja yöunet jäivät liian usein vajaiksi. Huomaan tällä hetkellä olevani paljon pirteämpi ja olo omassa kehossa on niin paljon parempi. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin!
Energistä viikkoa kaikille! :)


2 kommenttia: