6/04/2013

VIIKONLOPPU + TREENIT

Ja lomailu sen kuin jatkuu. Perjantaina vedin viimeiset treenit valmennettavilleni, joilla alkoi kesätauko. Olen opiskeluiden ohessa toiminut fysiikkavalmentajana eräälle joukkueelle ja työ on ollut mitä mieluisin. Toivon todella, että minulla olisi vielä mahdollisuus jatkaa joukkueessa. Muuttosuunnitelmat tämän hetkiseltä paikkakunnaltani vain hieman hankaloittavat kuviota. Mutta katsotaan mitä tapahtuu. Onneksi pääsen vielä vetämään treenejä kesällä ja syksyllä.Lauantaina lähdin Helsinkiin muutamiin valmistujaisiin ja moikkaamaan ystävääni, joka työskentelee tällä hetkellä Helsingissä. Toisiin valmistujaisiin en valitettavasti ennättänyt osallistumaan parin muuttujan takia, mutta lähdimme viettämään iltaa yhdessä ystäväni kanssa. Kaupunki oli täynnä vastavalmistuneita lakkipäitä ja muitakin. Oli todella hauskaa, kun niin paljon ihmisiä oli liikenteessä. Loppuillasta päädyimme erään klubin avajaisiin ja tanssittiin taas jalat kipeiksi.

Kotiin lähdön aikaan nämä kaksi hullua tyttöä saivat kuningas ideaksi poistua baarista tyylillä. Bongasimme hevosrattaat kuljettajalla kadun reunassa ja ei aikaakaan, kun istuttiin jo kyydissä valmiina ajeluun. Käytiin sitten heittämässä pieni kierros esplanadilla ja palattiin takaisin lähtöpisteeseen. No eihän siinä, meidän jälkeen kyytiin hyppäsi jo seuraavat ja matka jatkui. Ainakin oli hauskaa! Ei ollenkaan huono bisnesidea tuollaiseen, kun tälläisiä juhlafiiliksellä tulijoita illan jälkeen riittää... Haha.

Viikonlopun aikana taas tajusin hyvien ystävien merkityksen. Varsinkin vastoinkäymisiä kohdatessa ystävien tuki on tärkein. Olen onnekas omistaessani niin monta hyvää ystävää, joille pystyn puhumaan asiasta, kuin asiasta. Pitäkää siis kiinni ystävistä ja muistakaa myös välillä kertoa, kuinka korvaamattomia he sinulle ovat!

Sunnuntaina palattiin takaisin kotiin ja maanantaina taas treenit jatkui normaalisti. Kävin pitkästä aikaa salilla treenaamassa jalat ja ai että, kun tekikin hyvää. Tässä treenissä keskityin enemmän reisiin ja pakaroihin ja ainakin treeni tuntui tehoavan.. Sen verran on paikat hellinä. :D

Liikkeitä tein oikeastaan vähän fiiliksen mukaan, mutta hyvin meni treeni perille.

Treeniin kuului siis:

Takakyykky tangolla

Bulgarialainen yhden jalan kyykky
(Ihan mahtava liike sinne takalistolle!)

Reiden koukistus laitteessa

Reiden ojennus laitteessa

Reiden loitonnus laitteessa
(Hyvä liike tehdä myös taljassa)

Pakarapotku laitteessa

Yhden jalan kyykky tasapainolaudalla

+ Vatsat


Toistoina mulla liikkeissä toimi 3x10-12.

Tähän päälle vielä pyöräilyt salille ja kotiin n.15 km ja treeni paketissa. :)

Kuntosalilla treenaaminen on mulle tärkeä treenimuoto ja kuuluu mun lempiharrastuksiin. Pyrin käymään salilla säännöllisesti, sillä koen kaipaavani sitä, jos jätän sen hetkeksi. Tykkään kokeilla uusia juttuja ja kehittää itseäni. Se on omalla tavallaan myös todella "terapeuttista", sillä treenatessa kaikki muut asiat unohtuvat ja treenistä saa vaan niin hyvän fiiliksen! Toisille se on lenkkeily useita kertoja viikossa, mulle se on kuntosalilla treenaus.


Mukavaa viikon jatkoa kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti