6/13/2013

TODAY'S OUTFIT: Maxi Skirt with Blazer

Tänään näin ystävääni kahvin merkeissä. Ilmat viilenivät tällä viikolla huomattavasti, joten pukeutuminenkin on ollut sen mukaista. Tänään shortsit vaihtuivat ihanan rentoon maxihameeseeni, jonka löysin Miamista. Aluksi olin jo pukemassa jalkaani farkut, kunnes tajusin, että hameeni on ollut taas liian kauan käyttämättömänä. Voittaa farkut mukavuudessaan 6-0!

Eilen kyllästyin viimein auringon vaalentamiin ja kuivattamiin hiuksiini, joten suuntasin kaupan hiusväri osastolle. Rahan säästämiseksi päätin värjätä hiukseni itse. Värjäilin nuorempana hiukset aina itse ja väreissä onkin pompittu niin punaisen kuin mustankin puolella. Kerran jossain mielenhäiriössä myös blondin, mutta se kauheus värjättiin peittoon jo muutaman tunnin sisällä.

Yleensä ainoana ongelmana hiusten kotivärjäyksessä on ollut liian tumma lopputulos. En tiedä imevätkö hiukseni värin vain niin tehokkaasti vai levitänkö väriä turhankin huolellisesti aikaa käyttäen. No kuitenkin tällä kertaa lopputulos oli tumma, mutta niin sen oli tarkoituskin. Värjäsin hiukseni Lorealin Sublime Moussen sävyllä huurteinen tummanruskea. Väri oli todella helppo levittää vaahtokoostumuksensa ansiosta. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen.
 

Blazer - Stradivarius
Scarf - H&M
Top - Zara
Maxi skirt - Arden B. Miami
Watch - Gant
Bracelet - Thomas Sabo
Ring - H&M
Shoes - H&M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti